Allerlaatste nachtje in m'n eigen bedje.. - Reisverslag uit Apeldoorn, Nederland van Anouk . - WaarBenJij.nu Allerlaatste nachtje in m'n eigen bedje.. - Reisverslag uit Apeldoorn, Nederland van Anouk . - WaarBenJij.nu

Allerlaatste nachtje in m'n eigen bedje..

Door: Anouk

Blijf op de hoogte en volg Anouk

17 April 2013 | Nederland, Apeldoorn

Hallo lieve familieleden en vrienden,

Het is bijna zover, nog één nachtje slapen en dan vlieg ik dan eindelijk naar Zuid Afrika! Op deze blog zal ik proberen al mijn avonturen en belevenissen te plaatsen zodat jullie een beetje op de hoogte zijn van wat ik daar allemaal doe. Echter moeten de technische faciliteiten mij dan niet in de steek laten...

Iedereen vraagt de hele tijd; maar wat ga je daar nu eigenlijk doen?? In het kort nog even waar ik me de komende weken mee bezig ga houden:
Als onderdeel van mijn studieprogramma, kies je in het derde jaar twee minors. Dit zijn een soort mini specialisaties en kunnen ook van een andere opleiding zijn. In Zuid Afrika volg ik de minor Regional Tourism Development (jaja een hele mond vol). Met deze minor krijg je eerst een paar weken les en daarna ga je aan een project werken. Dit heeft dan te maken met of er potentie is voor toerisme (toegepast op Zuid Afrika), en dit ga je dan onderzoeken en uitwerken. Zo kun je bijvoorbeeld een wijnroute bedenken door Zuid Afrika of een safaritocht uitzetten.

Vrijdag kom ik rond een uur of drie aan op Port Elizabeth, waarna ik nog een uur met het busje naar Port Alfred moet. Dan hebben we het weekend even om te wennen en begint maandag m'n introductieweek.
Erg spannend dus allemaal! Maar ik heb er superzin in!

Ik houd jullie op de hoogte en tot in de zomer! Dan kom ik met een bak vol foto's langs jullie crossen in mijn nieuwe auto ;)

Liefs Anouk

• 19 April 2013 - 14:30

Ria , Ronald En Ilse Besaris:

Hoi Anouk, we hebben het vliegtuig zien vertrekken vanaf Düsseldorf en nog even gezwaaid.
    We hopen dat je een goede reis hebt en wensen je een mooie tijd in zuid.Afrika.
    Hoop snel van je te horen. Groetjes.
Anouk

Actief sinds 26 Maart 2013